Design OL start niet met digitale communicatie en stopt niet bij drukwerk. Ik maak het naast elkaar, kies het medium en de vorm die aansluit op de boodschap en doelgroep. Ik werk met een combinatie van communicatiemiddelen met de mogelijkheid tot het gebruik van grensoverschrijdende vakgebieden.


Design OL werkt vanuit langdurige relaties zodat er een stevige basis ligt met wederzijds vertrouwen, kennis van het bedrijf, de processen, diensten en producten. Vanuit deze fundering ontwikkelen we merkopbouw en bedrijfsidentiteit, productpresentatie met als uitgangspunt het begrijpelijk en helder communiceren van de boodschap.


Altijd met één gemene deler: alles wordt met zorg gemaakt. Groot of klein budget. Maar vooral werkt design OL graag met en voor mensen. Geïnspireerd door natuur, architectuur, techniek en ambacht. Ik ben idolaat van vormgeving, dol op patronen en geniet van mooie dingen. Geen hippe trends, maar blijvende ontwerpen van kwaliteit. Verantwoord en duurzaam. Eigentijds en onconventioneel.

 

gallery/koplijn_def